Рубрики
Без рубрики

Ваар Кун Je Flask Voor Gebruiken? (Голландский)

Flask – это веб-сервер EEN Lichtgewicht Web Server интерфейс WSGI Webapplatie Framework Dat – Gemaakt OM … Теги с Python, колбой, Nederlands, голландскими.

Колбу это EEN Lichtgewicht Интерфейс шлюза веб-сервера WSGI webapplatie Framework Dat – Gemaakt Om de Start Eenvoudig TE Mack En Het Gemakkelijk TE Macke Voor Nieuwe Nowners. MET DE OPTIE OM OP TE SCHALEN NAAR COделительных аппликаций.

Флэк Heeft Zijn Основой Rond Werkzeug RU Jinja2. EN – UITGEGROEID TOT EEN VAN DE POPULAIRSTE WEBAPPLATIERAAMWERKEN VAN PYTHON.

ALS Ontwikkelaar van Een webapplatie в Python Kunt U ALS Ontwikkelaar Een Framework в UW Voordeel Gebruiken. EEN Framework Code Code-Opslag Die Ontwikkelaars Moet Pempen Het Get Gewenste Reffulsataat Te Bereiken Door Here Het Werk Gemakkelijker, Schaalbaar, Efficint En Onderhoudbaar Te Macker Here Het Het Aanbieden Van Herbruikbare Code Uitbreidenten Voor Veel Voorkomende Operaties.

Frameworks Voor Python, Voorbeelden Zijn; Колбу , Торнадо , Джанго , так далее.

Ты хозяин Python Leren, Voordat U Probeert Om WebApps TE Macke.

Вааромская колба

Flask Geeft de Ontwikkelaar Verschillende Soorten Keuze Bij Het Ontwikkelen Van Webapplicaties, Het Beedt U Tools, Bibliotheken en Mechanica Die U в Staat Stellen Om Een Webapplatie Te Bouwen, Maar Het Zal Geen Afhankelijkheden Afdwingen Zien Hoe Hoe Het Project Eruit Moett Zien.

De webapplatie Kan Een Blog, Commercyile Веб-сайт Сомма-Уэбпугина Zijn, Het Geft de Ontwikkelaars Nog Спад Де-Могелийххеид О.М. EEN Aantal Extensies Ван де Геменсхап Т.Е. Герукен Умирает U в Стаат Стеллен О.М.,

Zoals Eerder Vermeld, DE Flask Gecategoriseerd Als Een Micro из Lichtgewicht Framework. Gewoonlijk – EEN Micro-Framework EEN Framework Minimale of Geen Afhankelijkheden Van Externe Bibliotheken. В Ieder Geval, ALS Ontwikkelaar Gebruik Je Het Framework Genaamd Flask Om EEN webapplicatie TE OntwikkeLen, Дэн Хефт Хет Зиндр – Эн Наделен.

Sommige Van De Goede Dingen Die Komen Met Met Het Gebruik Van Flask ALS UW Framework Om De Webapplatie Te Ontwikkelen – Weinig Afkankelijk Van Het Updaten En Op Zoek Gaan Naar Beveiligingsfouten.

EEN Nadeel Van Het Gebruik Van Een Flask – это DAT JE SOMS MEER WERK VOOR JEZELF DOET OF DEET OF DE LIJST VAN AFHANKELIJKEDEN ZELED VERGROOOT DOWER EAEN EALLE TOE TE VEEGEN.

Flask GEBASEERD OP Werkzeug EEN WSGI Утилита библиотеки EN Jinja2. , де шаблон двигателя. U Кунта DIT Webapplicatie Framework Gebruiken OM Модули EN BIBLIOTHEKEN TE Compileren Die de Ontwikkelaar Ook Zullen Hempen Om Webaplicaties Te Schrijven Zonder Het Schrijven Van Низкоуровневый кодовой кода Zoal Management En Protocollen.

HOE HET. эры

Маак Иена Веб-приложение встретило колбу EN KOPPEL DEZE AAN HTML. Elke Keer Als Een Gebruiker Informatie Op Het Net Stuurt, Komt HTML Naar de Gebruiker. Het Flask Framework Zoekt Naar HTML-Bestanden (шаблоны) в шаблонах Genaamd Eat Map Genaamd. Voordat Het Sjabloon Wordt Verzonden, Wordt Python Code UITGEVOERD Die Variabelen, код и т. Д. injecteert.

Хет Flask Framework dat licht van gewicht en bekend staat als een microframework kan ook gebruikt worden om pociale netwerken te creëren, Blogging Ploblens , Хакеры Nieuwsklonen Нормале инкоудситов, en Veel Meer. Met Flask en Zijn Thnccties, Kunt U Bijna Alles Doen Als Een Ontwikkelaar, Maar Als U Van Plan Bent Om EEN Omvangrijke en zware webapplatie Te Bouwen, Zal Ik U HODVISEREN OM EEN Ander Webraamwerk Te Kiezen, Aangezien de Flask Een Microlaamwerk.

Слот TOT DE Flask – EEN Micro Framework DAT в Principe Gebruikt Wordt OM Webaplicaties Te Bouwen En Heeft Zijn Eigen Kenmerken.

Ссылки по теме:

Оригинал: “https://dev.to/amigosmaker/waar-kun-je-flask-voor-gebruiken-dutch-4i7n”