Рубрики
Без рубрики

De time.sleep () functie (голландский)

Python Heeft een модуль Специал и Met Tijd gerelateerde funmationaliteit om te gaan. Je kunt hiermee … Tagged with Python, начинающие, голландцы, Недерландс.

Python HEFT EEN MODULE SPECIAL OM MET TIJD GERELATEERDE FUMENALITEITIT OM TE GAAN. Je Kunt hiermee de code laten pauzeren/wachten. Om Dit te Doen, Moet uerst de время модуль импортер

#!/usr/bin/python3
import time

В Deze Module zit de functie Sleep () Анкет DWZ Time.sleep ()

Пропь на питоне

OM DE CODE EEEN PAAR SECOMEN “TE LATEN SLAPEN” DW WACHTEN, Kunt U DE MEDICE Time.sleep () Gebruiken.

time.sleep (sec.)

Bijvoorbeeld Om de Cod

time.sleep(5)

Je Kunt dit ook gebruiken voor pauzes Korter Dan Een Seconde

tijd.slaap(.500)

De paramater kan dus zowel een geheel getal (x aantal seconden) een float zijn.

Сон против нитей

Voor de Duidelijkheid: Het Hele Programma Wordt Gepauzeerd. Dat Betkent Dat Gedurende Time.sleep () Draait Het Programma Absoluut Niets Doet, Zelfs Niet Regegen Op Invoer van Het Toetsenbord.

Сом – это Хэндиг, Биджвурбейлд Бидж Эен Стоп часов. Bij Desktop Applicaties – это Toch Wat Minder, Stel Je Voor Dat Je De Web Browser Niet Kan Gebruiken Tijdens Het Downloaden van Een Bestand.

ALS HET PROGRAMMA VERSCHILLENDE DINGEN TEGELIJK MOET DOEN, Kun Je резьба Гебрукен.

Элке Таак Лупт в een Aplece Тема , Dus Het Programma Zou Kunnen Pauzeren Terwijl Het nog Steeds Invoer van Het toetsenbord из Het ontvangen van gegevens voor het netwerk krijgt.

Hoe nauwkeurig – это время. Sleep ()?

De Sleep () Метод maakt gebruik van de sleep () functie van het ofssssysteem. Met Andere Woorden, Bestaande Functionaliteit в je besturingssysteem. Offuringssystemen Zijn Meestal Niet в реальном времени (Windows, Linux en Mac Bv Niet).

Omdat offuringssystemen Niet Accuraat Zijn Zoals Een Atoomklok, Hebben Ze Enige Vertraging.

Maar Maak Je Geen Zorgen, Deze Vertraging-Meestal 1-10 Milliseconden En Maakt Voor 99% Van de Apps Niet Uit. Er Zijn Situaties mogelijk waar dit belangrijk Is, Maar niet voor de gemiddelde huis-tuin en keuken app.

Ссылки Gerlateerde:

Оригинал: “https://dev.to/compilerboiler/de-time-sleep-functie-dutch-22gj”